Menestys Vantaan AVM kisoissa

hontai_logo2

Pingviinit rohmusivat peräti kolme hopeaa ja yhden pronssin Vantaalla 24.3. pidetyissä Alempien vöiden mestaruuskilpailuissa. Kisat olivat isot ja todella kovatasoiset, olihan mukana koko Suomen parhaat alempivöiset judokat. Kaikki Pingviinit kisasivat isoissa sarjoissa, jotka käytiin ranskalaisen kaavion mukaan. Yhteensä kisaajia oli 177.

Hopeisen mitalin kaulaansa saivat Kira (T-40), Jaani (P-38) ja Pyry (P-34). Pronssia sai mukaansa Joona (P-34), jolle mitali oli jo viikonlopun toinen – Joona nappasi samanvärisen mitalin myös edellisen päivän Hontai Shia -kisoissa. Lauri P. (P-30) ylsi sijalle 7. ja Lauri J. (P-46) jäi tällä kerralla pisteittä. Pingviinien nopeimman ipponin heitti Lauri P. – aikaa vastustajan mattoon saattamiseen meni peräti kahdeksan sekuntia!

Ottelukohtaiset tulokset löytyvät JudoShiai-sivustolta -> AVM 2013.

Hienoa judoa Pingviinit ja onnittelut uusille AVM mitalisteille!